Comfort, Kwaliteit & Service

Over Ons

Deskundig persoonlijk advies
en vakkundig onderhoud

invacare uwscootmobielpartner betty

Vele jaren ervaring met scootmobielen

Dan bent u bij uw uwscootmobielpartner op de juiste plek. Uwscootmobielpartner bestaat uit een groep van bedrijven die vele jaren ervaring hebben op het gebied van het scootmobielen en verspreid zijn over heel Nederland.  Zo kunt u altijd dichtbij terecht voor deskundig persoonlijk advies en vakkundig onderhoud van uw scootmobiel.

Over Uwscootmobielpartner

Advies

De medewerkers in de verschillende locaties van uwscootmobielpartner zijn zeer ervaren en deskundig in het goed samen met u bekijken welke scootmobiel het beste bij u past. Zo zullen er vragen gesteld worden over het gebruik: hoe ver wilt u rijden, hoe vaak etc. Samen met u komt Uwscootmobielpartner dan tot een voorstel van scootmobielen. Deze kunt u natuurlijk ter plekke uitproberen met een proefrit.

Kwaliteit

Uwscootmobielpartner levert de scootmobielen van Invacare. De scootmobielen van Invacare kenmerken zich door comfort, veiligheid en betrouwbaarheid.

Service

Bij de bedrijven die aangesloten zijn bij uwscootmobielpartner werken mensen die passie hebben voor mobiliteit. Zij hebben vakkundige en getrainde monteurs in dienst die ervoor zorgen dat uw scootmobiel goed onderhouden wordt, zodat u maximaal kunt genieten van het rijden met uw scootmobiel. Ook kunnen zij u onderhoudstips geven over wat u zelf kunt doen om lang van uw scootmobiel te genieten.

Invacare biedt een hele lijn aan scootmobielen, zodat deze altijd kan voldoen aan uw eisen en wensen.

Over De Graaf Mobiliteit & Welzijn

De Graaf Mobiliteit & Welzijn is al sinds 1995 een begrip in Noord-Holland als het gaat om mobiliteit. Het bedrijf is destijds begonnen met het leveren, repareren en onderhouden van brommobielen, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat.

Het was voor De Graaf een dunne lijn om naast brommobielen ook producten als scootmobielen aan te gaan bieden. De doelgroep kwam nagenoeg overeen met haar bestaande doelgroep en de vraag kwam dan ook steeds vaker.

Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf in de loop der jaren is uitgebreid tot een totale aanbieder van producten die uw mobiliteit en zelfstandigheid bevorderen.

U kunt er tegenwoordig terecht voor rollators, scootmobielen, brommobielen, (elektrische) rolstoelen, sta-op stoelen en nog veel meer producten die uw mobiliteit en welzijn een positieve boost geven.

Het team van De Graaf Mobiliteit staat voor de ultieme hulp die u nodig heeft bij de aanschaf van een van de producten.

Naast een showroom in Hoogwoud en Amsterdam waar een groot assortiment aan scootmobielen te vinden is, beschikt De Graaf Mobiliteit & Welzijn over een werkplaats waar het onderhoud en de reparaties van de scootmobielen plaatsvinden. Het bedrijf staat voor een complete service waarbij de klant volledig wordt ontzorgd zodat zij mobiel genoeg zijn om hun hedendaagse activiteiten te kunnen blijven doen. Het bieden van deze zelfstandigheid en vrijheid is dé missie van De Graaf Mobiliteit & Welzijn.

Het totale team van De Graaf Mobiliteit & Welzijn bestaat uit 9 leden, maar als het gaat om de scootmobielen zijn er momenteel 3 ‘bekende’ gezichten. In Amsterdam helpt Robbin u graag op weg en in Hoogwoud zijn Mick en Tim u graag tot uw dienst. Deze adviseurs helpen u het liefst op een zo persoonlijk mogelijke manier, want persoonlijk contact is hetgeen waar De Graaf voor staat.

Over Jeremiasse

Jeremiasse is actief in de revalidatie sinds 1980 en werkt met een team van medewerkers met een indrukwekkend aantal jaren ervaring. Zo hebben de monteurs in de werkplaats stuk voor stuk meer dan 15 jaar tot 28 jaar ervaring.

Ook voor de buitendienst medewerkers geldt dat zij stuk voor stuk meer dan 15 jaar ervaring hebben in het dagelijks repareren en afstellen van onder andere scootmobielen. De verkoopmedewerkers hebben meer dan 15 jaar ervaring tot wel meer dan 30 jaar.

Al met al is er veel kennis binnen het bedrijf wat graag ter beschikking gesteld wordt om de klanten goed te bedienen met een hoge servicegraad.

Wij denken serieus mee in mogelijkheden en hebben tijd voor de klant.

Over Kranenbrink

Jesse Wilbrink had samen met zijn vader al sinds 2013 een bedrijf waarbij zij zelf fietsen voor rolstoelgebruikers produceerden. Samen met hun medewerkers, waaronder Niek Klein Kranenbarg, hadden ze veel kennis opgedaan over technisch en hulpmiddelen. Met die ervaring wilden ze mensen helpen mobiel te worden.

Sinds 2020 zijn Jesse en Niek samen nog een nieuw bedrijf gestart: Kranenbrink Zorghulpmiddelen. Met scootmobielen, rollators, rolstoelen en andere hulpmiddelen komt Niek bij u thuis om een oplossing te zoeken voor uw hulpvraag. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen in de moderne showroom te Brummen (Gld).

De zorghulpmiddelen van Kranenbrink zijn via koop en lease verkrijgbaar. “We hebben producten in diverse prijsklassen zodat we echt iedereen een oplossing kunnen bieden. En heeft u bijvoorbeeld een scootmobiel uitgezocht maar wilt u er nog een telefoonhouder of een houder voor de rollator of krukken op? Dan zorgen we ervoor dat dit gebeurt; desnoods
met een op maat gemaakte oplossing” aldus Niek.

Kranenbrink Zorghulpmiddelen biedt de allerbeste service, ook in het weekend of ’s avonds. “Niets is ons te gek want het geeft zoveel voldoening om iemand weer mobiel te maken” vertelt een enthousiaste Jesse Wilbrink.

Uwscootmobielpartner Invacare Kranenbrink

Over Kymco Enjoy

20 jaar ervaring

Dankzij onze jaren ervaring hebben wij grote kennis opgedaan wij bezitten een ruim assortiment scootmobielen ruim 60 soorten, bij ons krijgt u waar voor uw geld. Onze service is waar wij trots op zijn. Wij zetten onze klant altijd centraal wat resulteert is een jarenlange band met al onze klanten.Omdat onze service en klantenbinding zo belangrijk is, weet u altijd dat u het beste en juiste van ons kunt verwachten.

Kymco EnJoy heet u welkom aan de Brink 32 in Hardenberg de koffie staat voor u klaar !

Over MediPlus

MediPlus is al bijna 30 jaar een gevestigde naam in Breda. Door de jaren heen is er veel veranderd en dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat MediPlus sinds 2012 met recht een zorgcentrum genoemd mag worden. Bij onze winkel aan de Ettensebaan 27 in Breda wordt er niet alleen een groot assortiment geboden, maar wordt er ook samengewerkt met verschillende partners op het gebied van orthopedische en therapeutische hulpmiddelen.

Team

Het team van MediPlus staat voor kwaliteit en zorg. Doordat nagenoeg het gehele team afkomstig is uit de wereld van de zorg, weten zij als geen ander hoe er hulp geboden kan worden bij de vele verschillende problemen die dagelijks voorbij komen. Elke situatie is anders, dus elke situatie vergt een andere aanpak en dit is waar MediPlus zich onderscheid.

Mobiliteit

Niets is fijner dan te gaan waar u maar wilt zonder ergens beperkingen van te ondervinden. Wij bij MediPlus helpen hier graag aan mee, en met een breed assortiment aan scootmobielen doen we ons best om in iedere behoefte voorzien. Van compact en opvouwbaar tot scootmobielen voor de lange afstand. Wij vinden het belangrijk dat mobiel zijn geen probleem hoeft te zijn.

Persoonlijke aanpak

Doordat er bij MediPlus wordt gefocust op meer dan alleen het hebben van een groot assortiment, is het mogelijk om een persoonlijke oplossing te bieden. Ook is er in de winkel de mogelijkheid om verschillende hulpmiddelen uit te testen. Het aanschaffen van een nieuwe scootmobiel kan veel impact hebben, en bij MediPlus doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u met een goed gevoel weer huiswaarts gaat.

Heeft u moeite met naar de winkel gaan of vindt u het lastig om het probleem te omschrijven? Dan is via MediPlus een thuisbezoek mogelijk. Hierdoor kunnen onze specialisten een nog betere inschatting maken van de situatie en wordt er gezorgd voor een oplossing die bij u past.

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing? Dan is het bij MediPlus ook mogelijk om verschillende hulpmiddelen te huren of te lenen.

Uwscootmobielpartner Invacare MediPlus

Over Mobility & you

Mobility & you is al 10 jaar uw deskundige adviseur op het gebied van scootmobielen, rolstoelen, elektrische aandrijvingen en rollators. Met 7 gemotiveerde medewerkers zetten wij onze kennis en ervaring van elektrische mobiliteit in om een mooi assortiment van hoge kwaliteit scootmobielen aan te bieden.


Naast ‘Mobility’ staat er ook ‘you’ in onze naam. We kiezen voor een persoonlijke benadering, betrokken bij de situatie, voorkeuren en wensen van onze klant. We willen samen zoeken naar de beste keuze, bijvoorbeeld door soms net een stapje verder te gaan dan de standaard oplossing.

Naast de vestiging in Amersfoort, is er ook een vestiging in Giessenburg. Deze heet Scootmobiel Plezier.

Over Scootmobiel Polanen

Scootmobiel Polanen heeft bijna 10 jaar ervaring met het adviseren, verkopen, repareren en onderhouden van scootmobielen. Scootmobiel Polanen is opgericht door Patrick en Ellen Polanen en samen met 4 medewerkers vormen wij het team.

Patrick en Ellen hebben jarenlang gewerkt in de hulpverlening, onze achtergrond werkt ook door in huidige werk. We vinden het leuk om onze klanten te adviseren en samen te kijken naar de mogelijkheden die een scootmobiel kan bieden aan mensen die een lichamelijk beperking. Het is vooral samen met mensen kijken naar hun wensen en mogelijkheden om tot de juiste scootmobiel te komen.

We zijn merkonafhankelijk, willen mensen graag goed informeren. Het juiste en deskundig advies geven is belangrijker dan een verkoop. We zijn goed in het luisteren naar de wensen van de klant en hier een passende oplossing bij te vinden ook al is deze niet standaard. Ook de deskundigheid en snelheid in  het onderhoud en repareren van Scootmobielen, ongeacht welk merk is een kracht van ons. Leveren vanuit voorraad.

Over Scootmobiel Friesland

Scootmobiel Friesland geeft al sinds 2008 advies bij de aanschaf van een scootmobiel. Bij Scootmobiel Friesland houden we van goede service en korte lijnen. Zowel met u als klant als met de fabrikanten waarmee wij werken. U kunt ons altijd bellen met vragen over uw scootmobiel of als zich een probleem voordoet. Wij komen graag bij u langs om u weer op weg te helpen.

Omdat we rechtstreeks contact hebben met onze fabrikanten, kunnen we altijd de nieuwste modellen leveren. Bovendien hebben we nagenoeg alle onderdelen op voorraad. We hebben naast nieuwe exemplaren ook een ruime keus uit tweedehands scootmobielen en omdat we ze stuk voor stuk zelf inkopen, hebben we altijd een exemplaar in huis dat past binnen uw budget.

Over Scootmobiel Visie

Scootmobiel Visie is in 2010 gestart door Willem Govers en Wim van der Sluis. Aanleiding hiervoor was de zoektocht van Wim naar een geschikte scootmobiel voor zijn vrouw. Zij kreeg gezondheidsproblemen, waardoor er een mobiliteitsvraagstuk ontstond. In zijn zoektocht naar een geschikte scootmobiel, ondervond hij dat verkopers niet altijd geïnteresseerd waren in zijn vrouw of haar beperking, maar enkel in het zo snel mogelijk verkopen van een willekeurige scootmobiel. Uiteindelijk heeft die onvrede tijdens zijn zoektocht ertoe geleid dat hij Scootmobiel Visie heeft opgericht.

Onze bedrijfsfilosofie is samen te vatten als “go the extra mile”. Met andere woorden: net dat kleine beetje meer doen.

  • Openheid, transparantie en duidelijkheid, zelfs als dat niet aansluit bij de perceptie van de klant.
  • Betrokken zijn bij de klant en langdurige relaties opbouwen.
  • Redeneren vanuit de klant: zoeken naar de optimale oplossing en waar nodig en mogelijk leveren van maatwerk.
  • Voorzien in alle behoeftes van de klant gedurende de gehele product levenscyclus.
  • Verantwoordelijkheid nemen en afspraken stipt nakomen. Met andere woorden: aan de verwachtingen voldoen.

De reviews op onze website en google onderstrepen dat onze aanpak gewaardeerd wordt.

Door onze ervaring en de jarenlange intensieve contacten met producenten, importeurs en ergotherapeuten, is Scootmobiel Visie inmiddels uitgegroeid tot hét kenniscentrum in de regio Limburg en zuidoost Brabant. Bij ons kunt u terecht voor advies, aankoop, onderhoud, reparatie en aanpassingen aan de scootmobiel.

Logo Scootmobiel Visie

Over Zorgplaza

uw zorg is onze zorg
Onze specialiteit is het leveren van zorghulpmiddelen voor U: passend en op maat. Wij hebben vele jaren ervaring in de revalidatie techniek met alle producten in ons assortiment zoals sta op stoelen, rolstoelen, rollators, scootmobielen, hoog-/laagbedden en sanitair hulpmiddelen.

Ons team
Wij hebben een eigen werkplaats met eigen monteurs om uw scootmobiel, sta-op stoel of rollator te kunnen onderhouden. Onze servicebussen rijden door heel Noord-Nederland om passingen te doen, scootmobielen af te leveren of om hier en daar een aanpassing te doen. Ons team met adviseurs staat u in de showroom en aan de telefoon te woord.

Onze showroom
Onze showroom is in Roden, centraal gelegen in Noord-Nederland, op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. U bent van harte welkom in onze showroom om onze producten te bekijken en te proberen. Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17:30uur uur en op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 16:00 uur. De koffie is altijd bijna klaar.

Onze merken
Bij Zorgplaza kiezen we voor leveranciers met kwaliteitsproducten maar dat is niet het enige, we kiezen ook voor leveranciers met de juiste mensen. Communicatie is erg belangrijk en wij vinden het erg belangrijk om gezamenlijk tot oplossingen te komen. Daar waar mogelijk gaan we graag voor maatwerk.

Over Invacare B.V.

Invacare is opgericht eind jaren ‘70 en is al meer dan 25 jaar gevestigd in Nederland. Invacare ontwikkelt producten voor ouderen en mensen met een (mobiliteits)beperking, waaronder scootmobielen.  Invacare B.V. is gevestigd in Ede. Er werken ongeveer 30 mensen. Het motto van Invacare is “Making Life’s Experiences Possible” en dat is wat de mensen daar doen. Ze zetten zich, net als de andere betrokkenen van uwscootmobielpartner, dagelijks in om mensen zoveel mogelijk te laten genieten van het leven.

De scootmobielen van uwscootmobielpartner zijn van Invacare. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Invacare. Zo bezit Invacare een scala aan kwaliteitskeurmerken zoals ISO 13485, ISO 14001 en is het ook gecertificeerd door het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.

De scootmobielen van Invacare kenmerken zich door hun comfort, veiligheid en betrouwbaarheid. Invacare zorgt er tevens voor dat de producten goed te onderhouden zijn en traint de monteurs van uwscootmobielpartner zodat deze de producten goed kunnen onderhouden. In Nederland rijden momenteel meer dan 10.000 tevreden gebruikers rond op een scootmobiel van Invacare.

invacare uwscootmobielpartner carlo trompet

Wat onze klanten vertellen

Scootmobielen vergelijken Selecteer minimaal 2 scootmobielen