Wat kunt u verwachten bij een proefrit of afspraak?

Op de website van uwscootmobielpartner.nl kunt u zich opgeven om een proefrit te maken bij één van de winkels.

Voordat u overgaat tot aanschaf van een scootmobiel is het goed om te kijken welke scootmobiel het beste bij u past en op uw gemak een proefrit te maken. In ons assortiment hebben wij verschillende modellen, die in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn die u dan direct met u eigen ogen kunt zien.

We nemen alle tijd voor een persoonlijk advies

Als u zich registreert via de website voor een afspraak of proefrit dan zal de dichtstbijzijnde scootmobielpartner winkel contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. U kunt natuurlijk ook bellen naar onze winkels.

Onze winkels zijn makkelijk bereikbaar en u kunt er eenvoudig parkeren. In onze winkel zal een ervaren specialist u te woord staan. Bij deze afspraak wordt aan u gevraagd hoe u de scootmobiel wenst te gaan gebruiken om te komen tot een scootmobiel die het beste past bij u. U heeft tijdens uw afspraak ruim genoeg de tijd om verschillende scootmobielen uit te proberen en onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden alle vragen.

Tijdens uw proefrit kunt u onder begeleiding kennismaken met verschillende scootmobielen. We geven u graag een persoonlijk advies dat 100% is afgestemd op uw wensen en uw situatie. Zodat u straks vol vertrouwen en comfortabel de weg op kunt.

Ook worden de voor- en nadelen van de verschillende type scootmobielen en modellen voor u op een rij gezet. Zodat u gegarandeerd de juiste keuze maakt. 

De levering

Een proefrit is vrijblijvend, als u twijfelt over de aanschaf dan kunt u zelf besluiten of/en wanneer u een scootmobiel wilt aanschaffen.

Bent u overtuigt van een van de modellen? Dan kunnen we direct een afspraak maken om dit model bij u thuis af te leveren. Onze locaties hebben de meeste modellen op voorraad dus is de levering binnen enkele dagen mogelijk. Is een model toch niet voorradig? Dan geven wij dit aan en zal de levering op een ander tijdstip plaatsvinden. Als uw nieuwe scootmobiel wordt afgeleverd krijgt u een duidelijke uitleg en kunt u onze locaties altijd bereiken met vragen.

Onderhoud

Vergeet niet dat het onderhoud aan uw scootmobiel noodzakelijk is voor de een lange levensduur van de scootmobiel. Ons advies is om dit jaarlijks te doen. Dit is voor uw veiligheid én om te voorkomen dat u onnodig met pech ergens blijft zitten. Bespreek bij de aanschaf direct de mogelijkheden met onze specialisten.

Waarom uwscootmobielpartner.nl?


Uwscootmobielpartner.nl werkt alleen met locaties die gespecialiseerd zijn in scootmobielen. Deze deskundige vakhandelaren richten zich op de verkoop en onderhoud van scootmobielen en hebben al de apparatuur en gereedschap in huis om reparaties en onderhoud vakkundig uit te voeren.

Uwscootmobielpartner is een landelijk netwerk van ervaren scootmobielspecialisten en die kwalitatief hoogwaardige scootmobielen zoals de opvouwbare scootmobielen Scorpius of Colibri, of vaste scootmobielen als de Comet en Orion modellen leveren. U kunt op deze website al oriënteren omtrent de mogelijkheden.


Het is altijd mogelijk om een proefrit te maken met één van de adviseurs van uwscootmobiel.nl. U kunt een van de locaties bezoeken voor een proefrit door uw gegevens hier achter te laten.

Scootmobielen vergelijken Selecteer minimaal 2 scootmobielen