De top 3 scootmobielen voor verschillende wensen

invacare uwscootmobielpartner top 3 scootmobielen 2021

Scootmobielen niet hip? Echt wel! 

Bent u op zoek naar een scootmobiel die een hoge mobiliteit heeft, een stijlvolle uitstraling en betrouwbaarheid is? Dan bent u bij Uwscootmobielpartner aan het juiste adres. Onze scootmobielen zijn met een reeks gebruiksvriendelijke functies de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een geruststellend veilige en stabiele rit.

Meer weten? Lees verder over onze top 3 scootmobielen.

Wij hebben een breed assortiment van scootmobielen met een hoog veiligheidsniveau voor dagelijks gebruik, onze modellen bestaan uit micro-, mini-, medium-, large- en xl varianten. 

Onze scootmobielen zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en omstandigheden te voldoen en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Het assortiment van Uwscootmobielpartner bevat de meest gewilde producten. Onze top 3 bestaat uit de Invacare Colibri-scootmobiel, de Invacare Comet scootmobiel en de Invacare Orion.

Invacare Colibri Scootmobiel

Deze scootmobiel heeft bij de introductie de Red Dot Design Award gewonnen voor het fantastische kwalitatief hoogwaardig ontwerp. Het is een stijlvolle, eenvoudige en kleurrijke micro lichtgewicht scootmobiel die gemaakt is voor mensen die graag zelfstandig wonen.

Het heeft een uniek LifeLock-systeem dat geen gereedschap nodig heeft voor demontage, en het past ook in een koffer van elke auto. De Colibri is zo ontworpen dat hij eenvoudig in en uit de auto kan worden getild, wat hem de perfecte reisgenoot maakt. Het ergonomische stuur zorgt ervoor dat de handen op verschillende posities geplaatst kunnen worden, wat de druk op handen en polsen verlicht.  Daarnaast kunnen gebruikers gemakkelijk rijden, zelfs in kleine ruimtes, dankzij zijn compacte formaat.

Qua uiterlijk kunt u kleurpanelen kiezen die passen bij uw persoonlijke smaak. Ook de zitting is zeer comfortabel en het ergonomische stuur voorkomt vermoeidheid van de handen en polsen. 

Invacare Comet scootmobiel

Deze nieuwste scootmobiel is uitgerust met een grote motor voor een betere trekkracht en is daarom heel goed voor mensen die van het buitenleven houden. De Comet is een robuuste scootmobiel die uitermate geschikt is voor personen met een gewicht tot 220 kg en zorgt voor een veilige, snelle en comfortabele reis. 

Door het speciale ontwerp met veringssysteem is deze scootmobiel ideaal voor het gebruik buitenshuis en zorgt voor een ononderbroken comfortabele rit, zelfs op een hobbelig pad. De Invacare Comet is gebouwd om de meest imposante heuvels op te rijden. Daarbij is deze scootmobiel ook uitgerust met een verscheidenheid aan veiligheidsvoorzieningen, zoals het verminderen van de snelheid bij het nemen van een bocht, het remlicht aan wanneer de Comet stopt.

Invacare Orion scootmobiel

De Orion is een uitstekend model dat prestaties, stijl en comfort biedt. 

Het verlichte LCD-scherm zorgt voor een fijne controle over de scootmobiel, in één oogopslag heeft u alle informatie die u nodig heeft. Deze scootmobiel is uitgerust met een elektronische snelheidsreductie die in bochten de snelheid automatisch vermindert. Dit zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid.

Ook is er een gematigde stabiliteit van de rijrichting, ofwel deze functie houdt u in een rechte lijn bij hoge snelheden voor extra veiligheid en stabiliteit. Het remlicht heeft een duidelijke en heldere remverlichting die mensen waarschuwt dat de scootmobiel vertraagt.

Dit model is de meest populaire compacte Invacare scootmobiel die ook nog eens tot 15 km/u gaat.

Waarom uwscootmobielpartner.nl?

Bij uwscootmobielpartner streven wij ernaar dat u comfortabel, gezond en met plezier uw scootmobiel gebruikt. 

Onze erkende dealers zorgen ervoor dat elke scootmobiel zorgvuldig wordt ingesteld naar uw lichaam en behoeften, zodat u comfortabel kunt rijden en zitten.

Uwscootmobielpartner is een landelijk netwerk van ervaren scootmobielspecialisten en die kwalitatief hoogwaardige scootmobielen zoals de opvouwbare scootmobielen Invacare Scorpius of Colibri, of vaste scootmobielen als de Invacare Comet en Orion modellen leveren. U kunt zich op deze website oriënteren omtrent de mogelijkheden in de verschillende modellen en accessoires.


Het is altijd mogelijk om een proefrit te maken bij één van de adviseurs van Uwscootmobielpartner. U kunt één van de locaties bezoeken voor een proefrit door uw gegevens hier achter te laten.

Scootmobielen vergelijken Selecteer minimaal 2 scootmobielen