Maak tijdens uw afspraak een proefrit en vergelijk onze scootmobielen

Afspraak maken

Deskundig en persoonlijk advies
speciaal voor u

invacare uwscootmobielpartner carlo bloemetje

Maak eenvoudig een afspraak

Uwscootmobielpartner bestaat uit een groep van bedrijven die vele jaren ervaring hebben op het gebied van scootmobielen en verspreid zijn over heel Nederland.

De medewerkers in de verschillende winkels van uwscootmobielpartner zijn zeer ervaren en deskundig. Samen met u gaan wij op zoek naar een scootmobiel die het beste bij u past. Ook kunt u vragen stellen over het gebruik: hoe ver u wilt rijden, hoe vaak etc.

Samen met u komen wij tot een voorstel met de meeste geschikte scootmobielen. Deze kunt u uitproberen met een proefrit.

Afspraak maken

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Aanhef*(Vereist)

Invacare B.V. hecht veel waarde aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring vindt u meer informatie over de verwerkingen van uw persoonsgegevens in het kader van uwscootmobielpartner.nl. Indien u daarvoor toestemming geeft, zullen wij de persoonsgegevens die u opgeeft doorgeven aan een scootmobielwinkel bij u in de buurt, om een afspraak met u in te laten plannen of een proefrit te laten boeken. Daarnaast zouden wij graag van tijd tot tijd contact met u willen opnemen over onze producten en diensten, waaronder andere onderwerpen die u mogelijk interessant zou vinden. Ook daarvoor vragen wij uw toestemming.

Hierbij geef ik toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens door Invacare voor

Toestemming gegevensverwerking(Vereist)
Akkoord inschrijven nieuwsbrief

U kunt uw toestemming te allen tijde weer intrekken. Voor wat betreft de nieuwsbrief en (andere) commerciële berichten kan dit middels de knop onderaan de nieuwsbrief. Voor wat betreft uw aanvraag voor een afspraak/proefrit kan dit door een e-mail te sturen naar nederland@invacare.com

Wat onze klanten vertellen

Scootmobielen vergelijken Selecteer minimaal 2 scootmobielen